sealing-packing-materials

ONZE VERHUISDIENSTEN

AGS is uw wereldwijde verhuispartner die verhuisdiensten van hoge kwaliteit aanbiedt. Verhuizen is ons vak en geen verhuizing is te groot of te klein. Of het nu gaat om een binnenlandse verhuizing of een verhuizing van het ene continent naar het andere, onze medewerkers staan klaar om aan al uw verhuisbehoeften te voldoen.

Wij bewegen de mensen die de wereld bewegen!

AGS streeft ernaar om wereldwijd de beste verhuisdiensten te leveren, vanuit een klantgerichte instelling. Wij hebben de ervaring om u te voorzien van professionele en vlekkeloze verhuisdiensten, waar dan ook ter wereld u ook naartoe verhuist. Tot onze klanten behoren enkele van ‘s werelds top multinationals, NGO’s, overheden, ambassades en meer dan 85000 families per jaar.

We zijn altijd vooruitstrevend en investeren in de ontwikkeling van ons personeel en de werving van de beste professionals. Wereldwijd investeren we voortdurend in ons wagenpark, onze magazijnen en beveiligingssystemen. We maken gebruik van IT-ontwikkelingen en nieuwe technologieën om de verhuisdiensten van AGS beter te ondersteunen.

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

AGS levert gepersonaliseerde verhuisdiensten voor al uw verhuisbehoeften

AGS biedt uitmuntende verhuisdiensten, op maat gemaakt voor de specifieke behoeften van elke klant.
mover-wrapping-item

INTERNATIONALE VERHUIZING


Ons unieke netwerk geeft ons de mogelijkheid u zonder zorgen een allesomvattende verhuisservice aan te bieden, zodat u met een gerust hart kunt verhuizen. Met onze expertise als internationale verhuizers voor de afgelopen 47 jaar, begeleiden wij elke fase van uw internationale verhuizing vanaf uw vertrek tot uw aankomst.

Lees meer >

packer packing

BINNENLANDSE VERHUIZINGEN


Met vestigingen in 97 landen beschikken wij over hét netwerk om u lokaal te verhuizen, of het nu vanuit kustplaatsjes of vanuit bruisende steden is. Ons team van experts zal elke fase van het binnenlandse verhuisproces afhandelen.

Lees meer >

AGS truck in front of a warehouse

VEILIGE OPSLAG OP KORTE EN LANGE TERMIJN


Het veilig opslaan van de eigendommen van onze klanten wordt vergemakkelijkt door onze opslagplaatsen op zowel de plaats van vertrek als de plaats van aankomst. U hebt toegang tot een netwerk van beveiligde opslagplaatsen over de hele wereld, die regelmatig worden geïnspecteerd en uitgerust met beveiligingssystemen, ventilatie en ontvochtigingssystemen.

Lees meer >

Mover lifting a box in an office

KANTOORVERHUZINGEN


Ongeacht wat uw specifieke wensen en eisen zijn, dankzij de vakkundige kantoorverhuizers van AGS bent u verzekerd van de beste service op het gebied van kantoorverhuizingen. Wij zorgen voor een vlekkeloze overgang naar uw nieuwe kantoorpand, zodat het productiviteitsverlies voor uw bedrijf tot een minimum beperkt blijft.

Lees meer >

car shipping

VERVOER VAN VOERTUIGEN


AGS verzorgt de verhuizing van voertuigen in binnen- en buitenland. Wij bieden handige deur-tot-deur ophaal- en afleverdiensten voor voertuigen. Onze kosteneffectieve diensten voor het verhuizen van voertuigen zijn beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven.

Lees meer >

containership-on-ocean

GECONSOLIDEERDE VERHUIZING


Als leider in internationale verhuizingen biedt AGS u een oplossing van wereldklasse voor groepsverhuizingen. Als u geen grote volumes in één keer hoeft te verhuizen, bieden wij u de meest flexibele geconsolideerde verhuisoplossing en de beste prijs-kwaliteitverhouding om over zee te verhuizen.

Lees meer >

Erhalten Sie ein Angebot