Packers carrying boxes

AGS VEILIGHEID: WE NEMEN SPECIALE MAATREGELEN

Als u gaat verhuizen, wilt u er zeker van zijn dat uw inboedel in veilige handen is. AGS voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen die binnen de verhuiswereld worden gesteld.

Klanten van AGS kunnen hun eigendommen en persoonlijke informatie met het volste vertrouwen overhandigen

mover wrapping vase

AGS voert alle verhuizingen met de grootste zorg uit: we garanderen de veiligheid van al de ladingen, onze werknemers, onze klanten en al de eigendommen, goederen en informatie die aan ons overhandigd worden. AGS volgt een uiterst streng veiligheidsbeleid en we evalueren de efficiëntie van onze systemen en werknemers voortdurend om ons aan dit beleid te houden.

Onze speciale maatregelen zijn vooral gericht op de volgende prioriteiten:

ONTVANG EEN GRATIS OFFERTE

Beschermen van uw persoonlijke bezittingen

Movers going down stairs with boxes

AGS VERHUIZERS

De kracht van AGS ligt bij zijn werknemers, waarvan de meerderheid al hun hele carrière bij ons werken. Opleiding speelt een cruciale rol in alle job niveaus binnen de groep, want het stelt teams en individuen in staat om hun carrières intern te bevorderen.

Onze verpakkingsteams worden aangeleerd om al de nodige voorzorgen te nemen om onbevoegde toegang tot de werkplaats te voorkomen. We doen al het mogelijke om de verhuislocatie, de producten en materialen, de werkplaatsen en al de gebouwen te beschermen tegen schade of diefstal.

Packing material

AGS VERPAKKINGSMATERIAAL

Het is heel eenvoudig – een betere verpakking betekent minder schade; onze AGS-verpakkingsteams gebruiken specifieke technieken om te garanderen dat uw persoonlijke bezittingen in perfecte staat verhuizen. Door de jaren heen heeft AGS zijn eigen verpakkingsmaterialen ontwikkeld, die beter geschikt zijn voor de bescherming van uw persoonlijke bezittingen: we verschaffen bijvoorbeeld speciale dozen voor halogeenlampen, fietsen en een EHBO-doos, om er een paar op te noemen. Voor breekbare goederen van grote waarde voorziet AGS een krattendienst, waarbij op maat gemaakte kratten gemaakt worden om uw meest kostbare eigendommen te beschermen.

AGS Truck and warehouse

AGS VOERTUIGEN

Het AGS-voertuigenpark is een uitstekend voorbeeld van een investering die niet enkel de veiligheid van ons cargo verbetert, maar ook die van onze bestuurders en andere motoristen op de weg. Onze vrachtwagens zijn uitgerust met:

  • Noodrem assistentie, waarbij de volledige remkracht ontgrendeld wordt in het geval van onvoorziene obstakels.
  • Anti-achterwaarts rollen, bijzonder nuttig op een helling, waarbij om het even welke terugstoot binnen een halve seconde vermeden wordt.
  • Voight snelheidsreductie als aanvulling van de standaardremmen om de snelheid van het voertuig efficiënt te verminderen bij lange en snelle afdalingen.
  • Radar anti-bots systeem, dat de bestuurder waarschuwt als er zich een obstakel op de weg bevindt.
  • Controlesysteem voor de luchtvering, dat het evenwicht van de vrachtwagens op de hoeken verbetert.
  • ‘Target Assistentie’ die de bestuurder helpt om in de ideale lijn te rijden. Bij tekens van slaperigheid gaat er een alarm af, zodat de bestuurder alert blijft.
  • Een elektronische versnellingsbak die het schakelen soepeler maakt en schokken opvangt, waardoor de lading beter beschermd wordt.
AGS security liftvan

AGS LIFTVAN

De Liftvan, nog een vernieuwing van AGS, is een metaal, hergebruikbare container, en zijn unieke grootte (10m3) biedt verschillende voordelen. Het grootste voordeel is dat de Liftvan niet gedeeld wordt met verschillende klanten; het is uw eigen, persoonlijke container. Doordat hij kleiner is, is de Liftvan gemakkelijker te transporteren op verschillende soorten vrachtwagens en dat voorkomt onnodig verplaatsen van uw verzegelde, persoonlijke eigendommen.

Beschermen van uw informatie

ags-how-do-we-make-difference-security

GEGEVENSBEVEILIGING

AGS begrijpt hoe belangrijk het is om de persoonlijke gegevens van onze klanten te beschermen. Bij AGS hebben we specifieke procedures die reglementeren hoe we informatie ontvangen, documenteren en verspreiden; zowel binnen het bedrijf als naar externe leveranciers toe die optimale verhuisdiensten voor ons moeten uitvoeren. Geregelde interne en externe veiligheidsaudits worden uitgevoerd om enige potentiele problemen te achterhalen en te verzekeren dat het bedrijf ‘compliant’ blijft in de beveiliging, integriteit en verspreiding van zijn gegevens.

Gegevensbeveiligingsservers worden voortdurend opgeslagen, zodat geen gegevens kunnen verloren gaan. Onze veiligheidsnormen volgen de ISO 27001 standaard voorschriften: codering van al onze mobiele eenheden, verdiepen van onze back-upprocedures enz. Zie onze privacy verklaring.

Man with glasses using a laptop

UW PERSOONLIJK BEVEILIGDE PORTAL

De toegang tot uw persoonlijke portal is compleet veilig. AGS versleutelt al de gegevens die op uw persoonlijke portal worden weergegeven en toegang tot uw pagina’s kan enkel verkregen worden via het gebruik van een unieke login die u via email toegestuurd krijgt.

Wij verwerken uw persoonlijke informatie in ons beheerssysteem met dezelfde rigiditeit. Bijvoorbeeld: van zodra uw persoonlijke eigendommen verpakt zijn, wordt de informatie over uw inboedel alleen nog geraadpleegd en gebruikt bij de douane inklaring.

Beschermen van mensen

Bij AGS staat de klant centraal en we beseffen hoe belangrijk een goed opgeleid team is.
De AGS-werknemers leren goede praktijken in de werkomgeving zodat ze in een veilige omgeving kunnen werken. Onze werknemers leren effectieve veiligheidsprocedures en worden opgeleid om de hoogste kwaliteitsniveaus te behouden om hun eigen veiligheid te garanderen.
Leer meer over gezondheid en veiligheid in de werkplaats.

Erhalten Sie ein Angebot