Packers carrying boxes

WAAROM KIEST U ONS

AGS is al 49 jaar lang de specialist bij uitstek voor internationale verhuizingen van persoonlijke bezittingen en inboedel. Doorheen de jaren zijn we door onze ervaring een toonaangevende speler geworden in ons vak: mensen over de hele wereld helpen verhuizen.

Dankzij AGS verhuist u in volledige gemoedsrust.

World map of AGS' network

EEN WERELDWIJD NETWERK

Ons wereldwijde netwerk met 147 kantoren is een van de grootste in de verhuisindustrie. Dit partner-netwerk geeft ons volledige controle over onze werkzaamheden en het laat ons toe om altijd de beste service te verlenen.

Door een betere controle over onze verhuisprocessen bieden we onze klanten volledige flexibiliteit. Onze ervaring en knowhow met cruciale activiteiten zoals logistiek en douanebehandeling, samen met onze opslagfaciliteiten, laten ons toe om voor elke klant geïndividualiseerde oplossingen aan te dragen, die altijd van de hoogste kwaliteit zijn.

Lees meer >

3 multicultural AGS employees smiling

ONS UITSTEKENDE TEAM

Een kwaliteitsverhuizing hangt af van al de individuele diensten die door elk van onze teams verleend worden. Wij stellen vakkundig personeel te werk, van de verpakkers tot de kantoorbedienden en managers. AGS investeert voortdurend in het opleidingsniveau van zijn medewerkers.

Lees meer >

Movers handling a couch

KWALITEIT & ACCREDITATIE

Omdat we volledig toegewijd zijn aan onze klanten, is AGS aangesloten bij talrijke internationale organisaties. AGS pronkt met het grootste aantal FAIM-geaccrediteerde filialen, een van de meest prestigieuze kwaliteitskeurmerken in de mobiliteitsindustrie.

AGS verbetert constant zijn interne kwaliteitsprocedures om zo klanten over de hele wereld kwaliteitsdiensten van het hoogste niveau te verlenen.

Lees meer >

UW TEVREDENHEID

Topkwaliteit verlenen aan onze klanten voert bij ons de boventoon. Daarom creëerden we en afdeling die volledig toegewijd is aan de tevredenheid van onze klanten. ‘Mister GoodMove’ begeleidt u bij elke stap van uw verhuizing en garandeert de voortdurende verbetering van onze diensten.

Lees meer >

Man working on a computer

VEILIGHEID

Onze kwaliteits- en veiligheidscontrole verloopt volgens strikte regels zodat onze klanten er verzekerd van zijn dat hun eigendommen en persoonlijke informatie in betrouwbare handen zijn.

AGS heeft een veiligheidsbeleid opgesteld en we nemen speciale maatregelen voor de bescherming van uw goederen, informatie en werknemers.

Lees meer >

Sticker on AGS box

VERANTWOORDELIJKHEID

‘Compliance’ betekent dat een onderneming voldoet aan de globale wetgeving, wetten en beleidslijnen. Bij AGS vinden we dit heel belangrijk; met onze 147 filialen in 100 landen spelen we een toonaangevende rol wat betreft onze verantwoordelijkheden en blijven we ons aanpassen aan een steeds evoluerende, internationale markt.

Omdat we actief zijn op wereldvlak, zijn onze gedragslijnen en procedures heel uiteenlopend: anti-omkoping, fraude en corruptie, gegevensbeveiliging en privacy, leveranciersmanagement, milieu, gezondheid en veiligheid.

Lees meer >

One international move with AGS = one tree planted

One move = One tree

Door met AGS te verhuizen kiest u ook voor het milieu. AGS ondersteunt Planète Urgence in zijn initiatieven rondom de ontwikkeling en bescherming van het milieu. AGS staat de NGO bij met ontbossingsprojecten en het herstel van kwetsbare ecosystemen.

In samenwerking met Planète Urgence plant AGS een boom voor elke internationale verhuizing die we verzorgen.

Lees meer >

Erhalten Sie ein Angebot