men-loading-truck

ONZE AANVULLENDE DIENSTEN

Men packing a crate

PROFESSIONEEL VERPAKKEN

De bescherming van uw eigendommen is onze eerste prioriteit. Wanneer u naar een nieuwe locatie verhuist, wilt u er zeker van zijn dat uw dierbare bezittingen in goede handen zijn – en nu kan dat. Onze vakkundige inpakkers zijn opgeleid in het toepassen van specifieke technieken om ervoor te zorgen dat al uw spullen in uitstekende staat bij u aankomen.

Wij hebben zelf verpakkingsmateriaal en kratten ontwikkeld die geschikter zijn om uw persoonlijke spullen te beschermen.

Lees meer >>

Cargo-ship-containers

GECONSOLIDEERDE VERHUIZING

AGS Geconsolideerde Verhuizing is een kosteneffectieve en veilige manier om uw bezittingen internationaal te verzenden. Onze containers zijn exclusief gereserveerd voor onze klanten. Boek nu uw geconsolideerde verhuizing!

Lees meer >>

Ladies-consult-art

VERFIJNDE KUNST

Wij begrijpen dat elk kunstwerk uniek is. Daarom geven we bij AGS alle kunstwerken de persoonlijke aandacht die ze verdienen. Bij AGS kunt u terecht voor complete end-to-end diensten, waarbij wij zorg dragen voor elke verhuisstap, zowel nationaal als internationaal.

Onder onze klanten bevinden zich musea, kunstgalerijen, bedrijven en particulieren met privécollecties.

Lees meer >>

Mover with puppy and kids

VERHUIZEN MET HUISDIEREN

AGS biedt verhuisservices voor uw huisdier, waarbij de nadruk ligt op het vervoer van katten en honden. Uw huisdier is een essentieel onderdeel van uw gezin. Daarom gaan wij tot het uiterste om de verhuizing van uw geliefde huisdier zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Gedurende de gehele verhuizing, van het ophalen tot het afleveren bij uw nieuwe verblijfplaats in het land van bestemming, zorgen onze toegewijde medewerkers voor een zorgvuldige coördinatie van alle aspecten van de verhuizing van uw huisdier.

Lees meer >>

Men loading a truck with a big carton

ALL RISK VERZEKERING

AGS besteedt altijd de grootste zorg aan uw dierbare bezittingen, echter kan verlies of beschadiging soms optreden als gevolg van gebeurtenissen waar wij geen invloed op hebben. Onze All Risk Protection Verzekering richt zich op het beperken van de ernst van eventuele verliezen, mochten deze zich voordoen.

AGS biedt een speciale All Risk Protection Polis die wordt onderschreven door een van ‘s werelds grootste verzekeraars, AXA Corporate Solutions.

Lees meer >>

Couple-laptop-browse

Online Tools

Om uw verhuizing te vergemakkelijken, heeft AGS een reeks interactieve online tools ontwikkeld die u zullen helpen tijdens uw gehele verhuizing. U kunt uw goederen 24/7 volgen, uw inventarislijst invullen en een online tevredenheidsenquête invullen.

Voor bedrijven is het ook mogelijk om gegevens te exporteren voor interne analyse.

Lees meer >>

Smartphone filming a living room

VIRTUEEL BEZOEK

Wij begrijpen dat u wel wat beters heeft te doen dan te wachten op een huisbezoek van ons. Daarom hebben wij een applicatie ontwikkeld die u op uw smartphone kunt downloaden, die het voor ons mogelijk maakt om een virtueel bezoek aan uw huis te brengen.

Dit is slechts één manier waarop wij onze klanten en hun individuele behoeften tegemoet kunnen komen.

Lees meer >>

Erhalten Sie ein Angebot