three-move-men-in-truck

ONS PROFIEL

Als een familiebedrijf met mondiale reikwijdte, is de AGS-groep een toonaangevende dienstverlener in vijf continenten. AGS begon als een lokaal bedrijf en ontwikkelde zich later tot een van de grootste internationale verhuisorganisaties ter wereld. We streven altijd voorwaarts, en we blijven investeren in de kwaliteit van onze wereldwijde diensten om een betrouwbare en langdurige partner van onze klanten te blijven.

Bij AGS hebben we altijd hetzelfde doel voor ogen: de volledige tevredenheid van onze klanten.

AGS Guadeloupe 3 men posing with movers trucks in the 70s

ONS VERHAAL

AGS, een pionier in de mobiliteitsindustrie, is in minder dan 50 jaar uitgegroeid tot een wereldleider dankzij onze vernieuwende visie. We hebben eigen vestigingen in 100 landen, verspreid over 5 continenten. Onze kracht ligt mede in het feit dat we onze diensten constant aanpassen aan de groeiende en veranderende marktvereisten. We blijven investeren in de expertise van onze medewerkers en technologie om dusdanig ons wereldwijd netwerk uit te breiden tot daar waar onze klanten ons nodig hebben.

Lees meer >

Two women meeting to prepare a removal

ONZE MISSIE

AGS is een verhuisbedrijf en geen enkele verhuizing is te groot of te klein; zowel voor nationale of internationale verhuizingen staan onze medewerkers altijd klaar om aan al uw verhuisverwachtingen te voldoen.

Verhuizen in gemoedsrust; wij beloven u veiligheid, communicatie, betrouwbaarheid, flexibiliteit, hoffelijkheid, beschikbaarheid en persoonlijke aandacht.

Lees meer >

Mover carrying an AGS carton