content_page_h1

Voorstelling

Doordat wij deel uitmaken van deze grote verhuisonderneming, kunnen wij een beroep doen op het uitgebreide netwerk (128 locaties in 80 landen) en op de ervaring en processen van de AGS Group. Dit omvat ook de hoge dienstverleningsstandaard en de uiterst prestigieuze accreditaties. Net daarom worden wij beschouwd als een van de beste verhuisondernemingen van België.

Terug naar boven

Internationale verhuizingen

Onze afdeling bevindt zich in Brussel en is gespecialiseerd in zowel nationale als internationale verhuizingen, van en naar België. Wij kunnen u te woord staan in het Engels, Frans en Nederlands. Dankzij alle nodige hulpmiddelen waarover wij in Brussel beschikken, kunnen wij u een vlotte en rustige verhuizing garanderen.

Terug naar boven

Inpakken

AGS Coussaert Belgium kan ook gebruikmaken van de unieke en geavanceerde verpakkingsmaterialen van de AGS Group. Door de grootte van de groep en het aantal activiteiten die wij jaarlijks ondernemen, kan ons Belgische filiaal zijn klanten verschillende verpakkingen bieden, op maat van de goederen die getransporteerd worden. Dit betekent dat de goederen beter beveiligd zijn en dat de ruimte optimaal gebruikt kan worden, wat op zijn beurt weer de verhuiskosten drukt.

Daarnaast maakt AGS Coussaert gebruik van veelzijdige, herbruikbare plastic boxen die speciaal ontworpen zijn voor verhuizingen binnen Europa, waardoor het inpakken vlotter verloopt en de kosten van het verpakkingsmateriaal gedrukt kunnen worden. Dit zorgt voor een betere reactiesnelheid en een superieure dienstverlening, tegen lagere prijzen.

Terug naar boven

Korte- en langetermijnopslag

Als u verhuist uit België of recent terug thuis bent gekomen en opslag nodig hebt, kunt u gebruikmaken van ons magazijn van 2500 m² te Brussel. Het is beschikbaar voor zowel korte- als langetermijnopslag voor al uw goederen, zelfs voor uw auto. Uw goederen zijn beveiligd met behulp van een modern beveiligingssysteem. Ter plaatse worden er vorkheftrucks gebruikt om uw goederen sneller te kunnen behandelen.

Klik hier om door te gaan